English
Dutch

Returns & Exchanges

 

This is our final SALE. Items can not be exchanged or returned.

If your item is faulty, we wish to resolve the problem as quickly as possible. We therefore request you to check your order as soon as possible after you receive it and let us know if anything requires attention.

StyleRepertoire.com
PO Box 844
6800AV Arnhem, the Netherlands

return@stylerepertoire.com

CHAMBER OF COMMERCE 60812613
VAT NUMBER NL010968908B01

Returns & Exchanges

Om het shoppen bij StyleRepertoire.com voor jou zo aangenaam mogelijk te maken heb je 14 dagen de tijd om een artikel te bekijken, passen en beoordelen. Net zoals in de winkel, maar dan thuis in alle rust voor je eigen spiegel! Het kan natuurlijk gebeuren dat een artikel niet naar je verwachting is en je het wilt retourneren.

Je kunt binnen 14 dagen na ontvangst van een artikel melden dat je het wilt retourneren door een mail te sturen naar returns@stylerepertoire.com met daarin de volgende gegevens:

 • Naam
 • Ordernummer
 • Retour artikel

Zodra je dit hebt gedaan kun je je retour op eigen kosten terugsturen naar:

 • StyleRepertoire.com
 • Postbus 844
 • 6800AV Arnhem

Uitzonderingen

Wij kunnen een artikel alleen retour nemen als deze ongebruikt, onbeschadigd en in originele verpakking is. Als een product bij levering is voorzien van een kaartje dient deze in tact te zijn als het artikel wordt geretourneerd. Sommige producten kunnen niet worden geretourneerd vanwege hun hygiënische aard, zoals cosmetica, oorbellen etc. Deze producten hebben een verzegelde verpakking en kunnen alleen retour worden genomen als de verpakking ongeopend en verzegeld is. Daarnaast kunnen artikelen die duidelijk persoonlijk van aard zijn, omdat ze speciaal naar jouw wens zijn aangepast, niet worden geretourneerd.

Betaling

Als je de bestelling al betaald hebt dan staat het, door ons terug te betalen bedrag, binnen veertien dagen weer op je rekening. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij ons hebt betaald.

Als je nog niet hebt betaald en je retourneert een deel van je bestelling dan wordt de openstaande factuur gecorrigeerd, zodat je alleen het door jouw verschuldigde bedrag nog hoeft te betalen. Als je je gehele bestelling retourneert dan komt de openstaande factuur te vervallen en hoef je niets meer te betalen.

Ruiling

We doen er alles aan om je een goede inschatting te geven van de maat van een product. Mocht je het artikel toch een maatje kleiner of groter willen dan kan dat uiteraard.

Je kunt binnen 14 dagen na ontvangst van een artikel melden dat je het wilt ruilen door een mail te sturen naar returns@stylerepertoire.com met daarin de volgende gegevens:

 • Naam
 • Ordernummer
 • Retour artikel
 • Gewenste maat

Zodra je dit hebt gedaan kun je je retour op eigen kosten terugsturen naar:

 • StyleRepertoire.com
 • Postbus 844
 • 6800AV Arnhem

Zodra wij je retour hebben ontvangen sturen we je de juiste maat toe, mits deze op voorraad is!

Retourkosten

Alle informatie en kosten van het retour zenden van het artikel via PostNL kun je vinden via de volgende link: www.postnl.nl/tarieven/

StyleRepertoire.com wil graag dat je helemaal tevreden bent met je bestelling en als dit niet zo is, dit zo snel mogelijk met je oplossen. We willen je daarom vragen je bestelling, na ontvangst, zo snel mogelijk te bekijken en te beoordelen en ons op de hoogte te stellen als er iets niet naar wens is.

StyleRepertoire.com
Postbus 844
6800AV Arnhem

return@stylerepertoire.com

KVK 60812613
BTW NUMMER 10968908